Boink Theater presenteert...

button school 01     Boink Theater Producties

 BOINK Theater, al 10 jaar nooit uitgespeeld

10 jaar BONK Theater

Lees iedere week een nieuw verhaal op de Wall of Fame!


De brochure theaterseizoen 2019 - 2020 is er! Er is nog plek bij de Trainingsjaren op donderdagmiddag. Aanmelden voor de gratis proeflessen, nog tot de herfstvakantie, kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (o.v.v Proefles Trainingsjaar)


Plankenkoorts Poster2

In het weekend van 12 en 13 oktober is het zover, dan speelt de productie "Plankenkoorts" voor twee uitverkochte zalen! Dit is een muzikale voorstelling over angsten en overwinning. Met compleet nieuwe teksten op bekende jaren 80-hits. De acteurs kampen met hun angsten, hun wensen en hun overwinning. Met nog een uur voordat de voorstelling start, worstelt men met hun innerlijke onrust. Verschillende individuen, met diverse perspectieven en maar één doel… de voorstelling moet worden gespeeld! 

Bekijk de trailer van "Plankenkoorts"!


BO!NK Theater gelooft dat iedereen een talent heeft om verder te ontwikkelen! Naast het leren van zingen en acteren, leer je ook om jezelf te presenteren en om samen te werken. Bovendien draait acteren om plezier en krijg je er een dosis zelfvertrouwen van! Wil jij weten hoe wij en jij nooit uitgespeeld zijn? Klik dan op deze links: BO!NK Theaterschool en BO!NK Theaterproducties