BO!NK Theaternieuws - Nooit Uitgelezen Zomer-editie!

Boink theaternieuws3

Meld je nu aan voor BO!NK Theaternieuws en blijf op de hoogte van alle updates! 

Zonnebrandstof
Drie dagen vol theaterworkshops én een voorstelling!

In de laatste week van de zomervakantie geeft de BO!NK Theaterschool uiteenlopende workshops in Bunnik. Onder leiding van drie docenten gaan de kinderen en jongeren mee op reis door diverse disciplines van theater.

Zo is er voor de allerkleinsten… Lees hier verder…!

Poster Zonnebrandstof


Theaterworkshop “Afrikaanse dans voor volwassenen”

Laat gaan waar je mee bezig bent, kom met beide benen op de grond en ga los. Duik in de traditionele Afrikaanse dans tijdens deze workshop “Afrikaanse dans voor volwassenen”. Leer de verhalen achter de dans. Werk samen om nieuwe energie te vinden, ga door waar je normaal zou stoppen en geef je conditie een boost.

Afrikaanse dans gaat over zijn in het hier en nu… Lees hier verder…!

Theaterworkshop Afrikaanse dans


23 JUNI - EEN DAG VOL PRESENTATIES

De Opleidingsjaren 1 tot en met 4 stonden voor het eerst met z’n allen op één dag in het theater. Met een gezellige sfeer en goede focus was het een toffe dag in ZIMIHC Theater Stefanus. Ook waren wij heel blij met onze vrijwilligers van deze dag. Zonder hen ging het echt niet! Grimeouders Jolanda, Alstje en Jonne, onze vaste gastheren Sven en Dirk, timekeeper Lisette en Cleo en Arne, die de “frontoffice” en inschrijvingen begeleidden. Door hen allen liep alles gesmeerd en kon de rest van het team zich daadwerkelijk focussen op de leerlingen en voorstellingen. De leerlingen konden het prima… Lees hier verder…!

Opl.2


DE THEATERMAKERS 1.0

Op zondag 30 juni was de laatste keer dat de jonge theatermakers hun makersvaardigheden konden tonen voor een publiek. Afgelopen seizoen was het zoeken naar een structuur voor de invulling van de lessen. Geef je deze groep nu verantwoordelijkheid, en wie heeft dat nu juist wel nodig en wie kun je op afstand coachen? Met eerder dit seizoen de 5-minutenregies lieten zij al goed blijken dat ze volop ideeën hadden en deze ook duidelijk konden overbrengen. 

Daarnaast werkten zij gezamenlijk aan hun presentatie… Lees hier verder…!

De Theatermakers 1.0


De Avondploeg: Dé plek om jouw acteerskills te ontdekken!

Na een geweldige presentatie op 30 juni in Calypso Theater te Wijk bij Duurstede, kijken we terug op een fantastisch cursusseizoen. Twaalf volwassen deelnemers hebben 30 weken lang gewerkt aan een lange vorm improvisatietechniek. Wat is interessant en theatraal, en hoe vertaal je dat door goed samen te werken op de vloer? Met technieken, waaronder viewpoints, werd er ook gewerkt aan de soft focus tijdens het spelen. In drie groepen van vier spelers werden er op de donderdagavond enorm veel verhalen vol met geheimen uitgespeeld. De spelers kregen een algemeen verhaal, en één voor één zonder dat de andere speler het wist, een persoonlijk… Lees hier verder…!

De Avondploeg 19 20


NIEUW SEIZOEN IS BIJNA DAAR EN JE KUNT JE NU AL AANMELDEN

Inmiddels ontvangen we al vele aanmeldingen van de kinderen en jongeren voor het nieuwe theaterschoolseizoen. Zoals al in het voorwoord vermeld, hanteren wij nu een groepsgrootte van maximaal 13 deelnemers. Advies is om je snel in te schrijven om jouw plek in de groep te verzekeren. 

Stuur een mail met daarin het inschrijvingsformulier naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je ontvangt van ons een bevestiging. Zit een groep vol, dan kom je op een wachtlijst te staan. Als er weer een plek vrijkomt bij de start van het seizoen, dan ontvang je bericht dat je alsnog kunt meedoen. We hanteren de wachtlijst op volgorde van datum van binnenkomst van de mail.


Er zijn wat wijzigingen in de tijden. Dit geldt voor Trainingsjaar 2. Deze start in het nieuwe seizoen op donderdag van 17:30 tot 19:00 uur. En de Theatermakers, tevens op de donderdag, is van 18:30 tot 20:30 uur. 

Op onze website en via volgende link kun je alle info teruglezen over het nieuwe seizoen.

Pr theaterschool 2

Oude uitgaves en aanmelden nieuwsbrief:
- Bekijk de andere uitgaves van voorgaande nieuwsbrieven hier en meld je aan om de nieuwsbrief standaard te ontvangen

 


Boink Theater Facebook  Boink Theater Twitter  Boink Theater Youtube  glyph logo May2016 200

joomla button school  joomla button producties