Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Theatergroep en Theatercursus
Theater voor volwassenen 

Naast theaterlessen voor jongeren heeft de BO!NK Theaterschool ook een theatergroep en theatercursus voor volwassenen. Bij Theatergroep JOIN werken de volwassen aan een nieuwe nieuwe muzikale voorstelling. Bij de Theatercursus wordt gewerkt vanuit de nachtgasten-methode. Lees verder voor meer informatie!

BO!NK Theatergroep JOIN
“Plankenkoorts”

Op dinsdagavond repeteren acteurs van 20:00 tot 22:00 uur voor een nieuwe productie, genaamd “Plankenkoorts”. Deze muzikale voorstelling over angsten en overwinning zit vol met bekende nummers met compleet nieuwe teksten. De acteurs kampen met hun angsten, hun wensen en hun overwinning. Met nog een uur voordat de voorstelling start, worstelt men met hun innerlijke onrust. Verschillende individuen, met diverse perspectieven en maar één doel… de voorstelling moet worden gespeeld! ‘’Plankenkoorts’’, een muzikale voorstelling over angsten en overwinning. Met compleet nieuwe teksten op bekende jaren 80-hits.

Wanneer:            dinsdag van 20:00 - 22:00 uur
Voorstelling:       in oktober in een echt theater! 
Kosten:               375 euro (betaling in termijnen is mogelijk)
Docent:                Regie en spelcoaching: Claudia van Ede - Zangcoaching en arrangementen: Tanja van Dijk
Locatie:               Theaterschool, Tolhuislaan 3a, Bunnik


BO!NK Theatercursus
"The Making Off"

Pablo Picasso: - "Ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is er een te blijven als je groot wordt''- Dit geldt zeker voor acteren. Een ander woord voor acteren is toneelspelen.

Dit seizoen gaan we spelen, luisteren en reageren, de groep gaat samen iets moois maken. We hanteren acht regels vanuit de methode van ‘De Nachtgasten’’, en maken daarmee een verhaal. Een verhaal dat zo mooi en puur is dat we het kunnen repeteren. Een ander woord voor repeteren is herhalen. En hoe mooi zou het zijn, omdat dan weer voor publiek te kunnen laten zien. We hanteren geen script, markeren niks geel. Dreunen geen teksten en hebben geen black-outs. We spelen in het moment. Wij zijn kunstenaars!

Wanneer:            donderdag van 20:30 - 22:30 uur
Aantal lessen:    30 donderdagavonden (m.u.v. de schoolvakanties)
Voorstelling:       eind juni in een echt theater! 
Kosten:               490 euro (betaling in termijnen is mogelijk)
Docent:               Claudia van Ede
Locatie:               Theaterschool, Tolhuislaan 3a, Bunnik

Boink Theater Opleidingen Facebook Boink Theater Opleidingen Twitter Boink Theater Opleidingen Youtube

Boink Theater Boink Theater 

Aangesloten bij het

JCF logo