Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

 BO!NK Theatergroep

“Plankenkoorts”

Op donderdagavond repeteren acteurs van 20:00 tot 22:00 uur voor een nieuwe productie, genaamd “Plankenkoorts”

Deze muzikale voorstelling over angsten en overwinning zit vol met bekende nummers met compleet nieuwe teksten. De acteurs kampen met hun angsten, hun wensen en hun overwinning. Met nog een uur voordat de voorstelling start, worstelt men met hun innerlijke onrust. Verschillende individuen, met diverse perspectieven en maar één doel… de voorstelling moet worden gespeeld!  

Om de cast compleet te krijgen zijn wij nog op zoek naar drie muzikale castleden voor onze productie ‘’Plankenkoorts’’. Een muzikale voorstelling over angsten en overwinning. Met compleet nieuwe teksten op bekende jaren 80-hits.

-      Wij zoeken nog twee mannen en een vrouw. (21 tot 50 jaar)

-      Enige ervaring is gewenst, zowel in het acteren als met zingen. 

-      De groep bestaat uit 10 gemotiveerde castleden.


Extra informatie:

-      Wij repeteren wekelijks in Bunnik op de dinsdagavond van 20:00-22:00 o.l.v. regisseur Claudia van Ede en vocal coach Tanja van Dijk.

-      Optreden is in oktober 2019 in Theater ZIMIHC. 

-      Spelersbijdrage is 350 euro, betaling in termijnen is mogelijk. 

Interesse? Stuur ons dan een mail o.v.v. “Deelname Plankenkoorts” naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je ontvangt van ons een mail terug met verdere informatie.

BO!NK Theatercursus


Cover De Vloer Op

Pablo Picasso: -  '' Ieder kind is een kunstenaar. De moeilijkheid is er een te blijven als je groot wordt''. -

Dit geldt zeker voor acteren. Een ander woord voor acteren is toneelspelen.

Dit seizoen gaan we spelen, luisteren en reageren, de groep gaat samen iets moois maken.

We hanteren acht regels vanuit de methode van ‘De Nachtgasten’’, en maken daarmee een verhaal. Een verhaal dat zo mooi en puur is dat we het kunnen repeteren. Een ander woord voor repeteren is herhalen. En hoe mooi zou het zijn, omdat dan weer voor publiek te kunnen laten zien.

We hanteren geen script, markeren niks geel. Dreunen geen teksten en hebben geen black-outs. We spelen in het moment. Wij zijn kunstenaars! 

Wanneer:             donderdag van 20:30 - 22:30 uur

Aantal lessen:      30 donderdagavonden (m.u.v. de schoolvakanties)

Voorstelling:        eind juni in een echt theater! 

Kosten:                490 euro (betaling kan in termijnen)

Docent:                Claudia van Ede

Locatie:                Theaterschool, Tolhuislaan 3a, Bunnik

Masterclass Fysieke improvisatie

In het weekend van 19 en 20 januari organiseren wij de masterclass ‘’Fysieke improvisatie” onder leiding van Claudia van Ede.

Werken vanuit impulsen laat mensen spontaan en intuïtief bewegen. Het biedt de mogelijkheid om vanuit deze werkwijze krachtig en theatraal werk te verzamelen. Het ontwikkelt flexibiliteit, concentratie, kracht in de beweging en maakt het samenspel essentieel. De kracht halen uit de beweging zonder woorden te gebruiken.

Deze masterclass kan voor een speler hetzelfde zijn als vingeroefeningen voor een pianist of een klassieke barre voor een danser. Het geeft je tevens als speler de mogelijkheid om verder te kijken dan wat je zelf in eerste instantie voor mogelijk houdt. Je traint bewustzijn door verschillende opdrachten. Je ontwikkelt de capaciteit om met zijn hele lichaam te luisteren en een gevoel van spontaniteit en durf te onderhouden. Je oefent het vermogen om alles om je heen te registreren en niets uit te sluiten. omdat je denkt dat het goed of slecht, nuttig of onbruikbaar is. We gebruiken invloeden vanuit de Viewpointsmethode en gaan veel aan de slag met elementair spel. 

De masterclass gaat door bij een minimum van 8 deelnemers en we hanteren een maximum van 10 deelnemers.

In het kort:

Masterclass “Fysieke improvisatie”
Wanneer: Zaterdag 19 januari en zondag 20 januari. 
Tijdstip: 10:00 uur tot 16:00 uur (op beiden dagen)
Docent: Claudia van Ede
Aanmelden: Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. Aanmelden Masterclass
Kosten: 125 euro incl. BTW

Masterclass

Boink Theater Opleidingen Facebook Boink Theater Opleidingen Twitter Boink Theater Opleidingen Youtube

Boink Theater Boink Theater 

Aangesloten bij het

JCF logo