Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Het verhaal

 

TUNE !N, Zapping through the 80’s

BO!NK TP neemt je mee terug naar de jaren 80. Begeleid door een live band zullen wij aan de hand van bekende jaren ‘80 hits, commercials, films en tv programma’s een wervelende muziektheatervoorstelling brengen.

Een muzikale show met een feest van herkenbaarheid.

De jaren 80: Nederland gaat over op kabeltelevisie. De "harken" verdwijnen van de daken en buitenlandse zenders komen onze huiskamers binnen. De jaren van de grote ''blockbusters''. Deze blockbusters worden massaal bezocht in de bioscopen. De jeugd trekt zich terug in een hypercommerciële popcultuur. Stromingen zoals Punk, electric boogie, aicid &house en college rock passeren de revue.
De bloemenveiling in Aalsmeer maakt plaats voor Joop van den Ende en John de Mol en zo ontstaat er een  amusementindustrie. De kijkkasten worden gevuld met een avondvullend programma, afgewisseld met de reklames. Maar Loekie de leeuw is de held van de publieke zenders. De cd verovert snel de muziekmarkt. De walkman komt in het straatbeeld, de homecomputer wint terrein, Rubiks cube houdt menigeen bezig, matjes in de nek, leggings aan de benen en vullingen op de schouders. Kortom de jaren 80 was het tijdperk vol dwalingen en voorlopers.  

BO!NK Theaterproducties biedt aankomende professionals een podium om te laten zien wat ze in huis hebben. De sterren van morgen schitteren nu op het podium met de hits van toen.