Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Nieuw & Swingend... BO!NK Theaterkoor

Theaterkoor

In het nieuwe seizoen 2017-2018 starten wij met een nieuw en swingend project: Het BO!NK Theaterkoor. Met een geheel eigen stijl wordt met de deelnemers 30 weken lang gewerkt aan een muziektheaterstuk om vervolgens op te treden in het theater. Het koor is voor enthousiaste deelnemers vanaf 18 jaar, met affiniteit voor zang en theater. In thema's worden (bestaande) nummers in een nieuw jasje gestoken en op theatrale wijze gepresenteerd.

De deelnemers worden begeleid door Manon Hendriks (dirigente) en Claudia van Ede (spelcoach en regisseur)
Locatie: Tolhuislaan 3A te Bunnik (Midlandia)
Tijden: dinsdagavonden van 20:00 tot 22:00, 30 weken
Kosten: 325 euro

 

 

 BO!NK Theatercursus


Cover De Vloer Op

“De vloer op” in Bunnik - Acteerlessen voor volwassenen - vanaf 18 jaar.

In 15 weken leer je te improviseren en krijg je handige tools om geloofwaardig te acteren. Hoe speel je vanuit een impuls en hoe werk je dat verder uit door met elkaar in het moment te spelen.

Wat leer je?

Deze improvisatiecursus leert je alle basisvaardigheden van het improviserend toneelspelen: samenwerken, niet blokkeren, accepteren, een verhaal opbouwen en het leren van jouw verbeeldingskracht vrijuit te laten stromen en om deze in te zetten in positieve spelimpulsen.

Docent, Claudia van Ede, studeerde af aan de regieopleiding en heeft spel coaching modules afgerond. Nu is ze als freelance theaterdocent en regisseur werkzaam bij verschillende theater- en onderwijsinstellingen. Daarnaast is zij artistiek leider bij BO!NK theater en heeft zij al vele regies onder haar naam staan. "Iedereen kan acteren, je hoeft het enkel nog maar te doen" is haar motto.

Nieuwe cursus start in 2018.

Wanneer:       donderdag van 20:00 - 22:00 uur
Duur:              15 weken
Kosten:          245 euro

Wilt u extra informatie ontvangen over de theatercursus? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. "De vloer op".

Boink Theater Opleidingen Facebook Boink Theater Opleidingen Twitter Boink Theater Opleidingen Youtube

Boink Theater Boink Theater 

 

Aangesloten bij het

JCF logo