Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Poster Zonnebrandstof

ZONNEBRANDSTOF: Drie dagen vol theaterworkshops en een voorstelling
In de laatste week van de zomervakantie geeft de BO!NK Theaterschool uiteenlopende workshops in Bunnik. Onder leiding van drie docenten gaan de kinderen en jongeren mee op reis door diverse disciplines van theater. 

Zo is er voor de allerkleinsten een slapstickworkshop en leer je te spelen met komische timing. Of wat denk je van improviseren bij theatersport? Lekker stampen op Afrikaanse klanken? Stage fighting voor de jongeren? Train je tekstbeleving met tekstbehandeling. Werken met theatermaskers? Uniek Decor en kostuums bedenken en maken? Dit is zo maar een greep uit het aanbod dat wordt aangeboden op woensdag 28 tot en met vrijdag 30 augustus. Alle workshops hebben ook als einddoel: een grote voorstelling met als titel: Zonnebrandstof! op de laatste dag voor publiek.

Wil je meedoen? Dan kun je je nu al inschrijven voor deze drie bomvolle theaterdagen. Uiteraard wordt je ingedeeld in jouw leeftijdscategorie. Let op: doe dit voor maandag 5 augustus!
Alle dagen starten om 10:00 uur en zijn tot 16:00 uur. Op de laatste dag, vrijdag 30 augustus is om 19:00 uur de voorstelling “Zonnebrandstof” voor publiek.

In het kort:
BO!NK Theaterschool: Zonnebrandstofdrie dagen vol met theaterworkshops & een voorstelling
Docenten: Rosanne Geerdes, Levien Reedijk en Claudia van Ede
Leeftijd: 6 tot en met 18 jaar.
Locatie: wordt nog bekend gemaakt, in ieder geval in Bunnik.
Kosten: 125,- euro, inclusief lunch en drinken. 
Inschrijven: stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin naam deelnemer en de leeftijd. 


De Avondploeg 19 20

De Avondploeg
In het nieuwe seizoen weer volop aanbod voor de volwassenen, waaronder ''De Avondploeg''. Startende met 12 spelers die gaan improviseren in een kader. Daaruit ontstaat een thema, diverse personages en een plot. Al het materiaal wordt gescript en tevens gerepeteerd. Met als gevolg: Een complete voorstelling! Wij zoeken gemotiveerde spelers die beschikbaar zijn op de donderdagavond van 20:30 - 22:30 uur en in het bezit zijn van veel eigen bagage en lef!

Aanmelden? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. ''De Avondploeg''. Zet daarin jouw motivatie en jouw spelervaring. We hanteren een spelersaantal van 12! Indien de groep vol zit, hanteren wij een wachtlijst.


 

Theaterworkshop Afrikaanse dans

Theaterworkshop Afrikaanse dans voor volwassenen
Laat gaan waar je mee bezig bent, kom met beide benen op de grond en ga los. Duik in de traditionele Afrikaanse dans tijdens deze workshop Afrikaanse Dans maken. Leer de verhalen achter de dans. Werk samen om nieuwe energie te vinden, ga door waar je normaal zou stoppen en geef je conditie een boost.

Afrikaanse dans gaat over zijn in het hier en nu, niet denken aan de boodschappen die je nog moet doen, maar dansen met de mensen die om je heen zijn. De dansen zijn gebaseerd op rituelen. In deze masterclass maak je eerst kennis met de Afrikaanse rituelen en beide dagen leer je een dans aan. Daarna gaan we op zoek naar onze eigen rituelen en maken we samen onze eigen rituele dans in Afrikaanse stijl.

Wanneer: Zaterdag 24 augustus en zondag 25 augustus
Tijdstip: 11:00 uur tot 16:00 uur
Docent: Rosanne Geerdes
Prijs: 95 euro voor het gehele weekend
Aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 


 

Boink Theater Opleidingen Facebook Boink Theater Opleidingen Twitter Boink Theater Opleidingen Youtube

Boink Theater Boink Theater 

Aangesloten bij het

JCF logo