Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Plankenkoorts Poster

In het weekend van 12 en 13 oktober is het zover, dan speelt de productie "Plankenkoorts"! Dit is een muzikale voorstelling over angsten en overwinning. Met compleet nieuwe teksten op bekende jaren 80-hits. De acteurs kampen met hun angsten, hun wensen en hun overwinning. Met nog een uur voordat de voorstelling start, worstelt men met hun innerlijke onrust. Verschillende individuen, met diverse perspectieven en maar één doel… de voorstelling moet worden gespeeld! 

Klik op onderstaande links om te reserveren:
Zaterdag 12 oktober, avondvoorstelling
Zondag 13 oktober, middagvoorstelling

 

Bekijk ook de trailer van "Plankenkoorts"!


De Avondploeg 19 20

De Avondploeg
In het nieuwe seizoen weer volop aanbod voor de volwassenen, waaronder ''De Avondploeg''. Startende met 12 spelers die gaan improviseren in een kader. Daaruit ontstaat een thema, diverse personages en een plot. Al het materiaal wordt gescript en tevens gerepeteerd. Met als gevolg: Een complete voorstelling! Wij zoeken gemotiveerde spelers die beschikbaar zijn op de donderdagavond van 20:30 - 22:30 uur en in het bezit zijn van veel eigen bagage en lef!

Aanmelden? Stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. ''De Avondploeg''. Zet daarin jouw motivatie en jouw spelervaring. We hanteren een spelersaantal van 12! Indien de groep vol zit, hanteren wij een wachtlijst.


 

Boink Theater Opleidingen Facebook Boink Theater Opleidingen Twitter Boink Theater Opleidingen Youtube

Boink Theater Boink Theater 

Aangesloten bij het

JCF logo