Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Juni 2018 – BO!NK Theaterschool - Bunnik Fair, eindvoorstellingen Opleidingsjaren 1, 2, 3, Theaterkriebels en het Theaterkoor

Juni is een theatrale maand geweest! Op zaterdag 2 juni was de Bunnik Fair waarbij wij de wisseltrofee van vorige jaar hebben overgedragen aan de brandweermannen van Bunnik. De zondag daar op volgend, 3 juni, was het de beurt voor Opleidingsjaren 1, 2 en 3 om hun eindvoorstelling te presenteren aan hun publiek. De allerkleinste, "De Theaterkriebels" sloten op 8 juni hun theaterseizoen. Op 17 juni was het tijd voor het Theaterkoor om hun allereerste 45-minutendurende voorstelling "Levensweg" te vertonen aan de nieuwsgierige aanwezigen!

Bunnik fair
Op 2 juni stond BO!NK Theater met haar school op de Bunnik Fair. Tijdens de fair was de allereerste mogelijkheid om je in te schrijven voor het nieuwe theaterseizoen. Ook was de dag gevuld met meerdere optredens van de Opleidingsjaren, een zangworkshop en een voorproefje van het Theaterkoor. 

foto van BOINK Theater.

Eindvoorstellingen Opleidingsjaar 1, 2 en 3!
Op zondag 3 juni stonden de jongeren van Opleidingsjaren 1, 2 en 3 in ZIMIHC Theater Stefanus met hun eindvoorstellingen. "Brievenbusblues", "Lef" en "Impro-mania", de drie presentaties van de leerlingen. Opleidingsjaar 1 heeft gewerkt met een eigen script en verhaal en Opleidingsjaar 2 is bezig geweest met een goede focus aan solo's en de groepstukken met een mooie boodschap. Opleidingsjaar 3 heeft de kennis laten zien over improviseren en het spelplezier. 

foto van BOINK Theater. foto van BOINK Theater.

foto van BOINK Theater.

Eindpresentatie "De Theaterkriebels"
De jongste groep: "De Theaterkriebels" sloten hun seizoen weer af met een dynamische interactieve voorstelling voor een enthousiast publiek. 

foto van BOINK Theater. foto van BOINK Theater.

"Levensweg", Theaterkoorvoorstelling
De Thearerkoorleden sloten negen maanden van repetities af op 17 juni in ZIMIHC Theater Stefanus met de voorstelling "Levensweg". Zij brachten bestaande nummers met nieuwe teksten ten gehore in deze voorstelling over het pad des levens. Bij elke leeftijd horen wel de nodige clichés, zoals puberteit, midlife-crisissen en burgelijkheid. Dit liet het koor in een theatrale setting zien met meerstemmigheid van stemmen.

foto van BOINK Theater. foto van BOINK Theater. foto van BOINK Theater.

foto van BOINK Theater.

Bekijk op Facebook nog meer foto's en filmpjes!

 

 

 


April 2018 – BO!NK Theaterschool - Finale On Stage en eindvoorstellingen Trainingsjaren

Op zaterdag 21 april deed Opleidingsjaar 4 van de Theaterschool mee aan de finale van On Stage te Zeist. Wij zijn megatrots op hen en met het behalen van de eerste prijs! De trainingsjaren sloten hun schooljaar af met twee eindvoorstellingen. 

On Stage Finale
Zaterdag 21 april won Opleidingsjaar 4 van de BO!NK Theaterschool met hun zelfgemaakte theatervoorstelling in de categorie Theater 450 euro voor een Masterclass. Bekijk onderstaand verschillende liveverslagen met, onder andere, de voorstelling! Daarnaast zijn wij ook megatrots op Luuk van Zon met het behalen van de eerste prijs in de categorie Muziek!

 

Bekijk op Facebook nog meer foto's!

Eindvoorstellingen Trainingsjaren 1 en 2: "Spelen" en "De Bakkerij"

De Trainingsjaren 1 & 2 hebben hun theaterseizoen afgesloten met twee fantastische voorstellingen: "Spelen" en "De Bakkerij". Wij zien jullie graag volgende seizoen weer, toppers! Speciale dank aan alle vrijwilligers en in het bijzonder Paula en Jip uit Opleidingsjaar 4 als "vader en moeder".  Onderstaand een korte foto- en filmimpressie van zondag 22 april!

 


December 2017 – BO!NK Theaterkoor en Opleidingsjaar 4 verwarmen Slot Zeist

De sneeuw op zaterdag 9 en zondag 10 december was een mooie aanvulling voor de optredens van het BO!NK Theaterkoor en de Opleidingsjaar 4 leerlingen van de BO!NK Theaterschool. Op Slot Zeist tijdens de kerstmarkt bracht het koor op zaterdag een medley van kerstliederen en speelden de leerlingen op zowel zaterdag als zondag een voorstelling geïnspireerd op The Nightmare Before Christmas van Tim Burton.

Onderstaand een korte impressie van foto’s van 9 en 10 december:

Koor2  Opleidingsjaar4 2

Opleidingsjaar4  Koor

Bekijk ook enkele live-verslagen hier op onze Facebookpagina!


November 2017 - BO!NK Theaterschool bij Kerstmarkt Slot Zeist

Kerstmarkt Zeist

Op zaterdag 9 december en zondag 10 december is de BO!NK Theaterschool present met het BO!NK Theaterkoor en de leerlingen van Opleidingjaar 4 van de Theaterschool. De leerlingen geven tweemaal een korte voorstelling met als inspiratiebron "A Nightmare Before Christmas" van Tim Burton op beide dagen. 

Het Theaterkoor gaat op theatrale wijze een kersthema presenteren. Dit doen zij door een medley van kerstliederen te zingen op zaterdag 9 december. Zien we u daar?

Datum

Zaterdag 9 december 
Zondag 10 december

Tijd

Zaterdag: 12:00 - 17:00 uur
Zondag: 12:00 - 17:00 uur

Het programma

Zaterdag 9 december

 • 12.00 uur ontvangst door slotvrouwe en Kerstman, accordeoniste speelt tussen de kramen door gedurende de middag en na de optredens van de koren.
 • 13.00 uur Vocal Vision
 • 13.30 uur BO!NK Theaterkoor
 • 14.00 uur BO!NK Theaterschool
 • 14.30 uur Vocal Vision
 • 15.00 uur BO!NK Theaterkoor
 • 15.30 uur BO!NK Theaterschool

Zondag 10 december

 • 13.00 uur Vocal Vision
 • 14.00 uur BO!NK Theaterschool
 • 14.30 uur Vocal Vision
 • 15.30 uur BO!NK Theaterschool

Locatie

Slot Zeist, Voorplein

Toegangsprijs

Gratis toegang en op het nabijgelegen Zinzendorfplein gratis parkeren.

Bekijk extra informatie over speeltijden hier of klik op de flyer!

Oktober 2017 - Voorbereidingen Kerstmarkt Slot Zeist

Zowel de leerlingen van Opleidingsjaar 4 als het theaterkoor zijn bezig met voorbereidingen voor de Kerstmarkt in Slot Zeist. De leerlingen geven tweemaal een korte voorstelling, met als inspiratiebron "A Nightmare before Christmas" van Tim Burton! 

Het Theaterkoor gaat op theatrale wijze een kerstthema presenteren op de trap van Slot Zeist, dit in de vorm van een kerstmedley.

1

Bekijk meer informatie hier!

Boink Theater Opleidingen Facebook Boink Theater Opleidingen Twitter Boink Theater Opleidingen Youtube

Boink Theater Boink Theater 

Aangesloten bij het

JCF logo