Mini-interview met Sven, nieuwe bestuursvoorzitter bij BO!NK Theater

Sven Versluis is met ingang van 1 november 2016 benoemd tot voorzitter van BO!NK Theater. In het dagelijks leven is Sven werkzaam als teammanager en sinds 2013 is hij betrokken bij BO!NK theater, zowel voor als achter de schermen. Onderstaand een mini-interview met de kersverse voorzitter.

Wat is jouw eerste gevoel? Sven

Sven: Ik heb zin om te gaan knallen! De positie van BO!NK Theater wil ik in Utrecht verstevigen en ik wil nog meer een professionaliseringsslag maken met de stichting.

Is jouw eerste gevoel ook direct jouw visie met betrekking tot BO!NK Theater?

Sven: Ja, want wij willen als BO!NK Theater er zijn voor iedereen in Utrecht en omstreken, omdat we nooit zijn uitgespeeld. Wat ik hiermee bedoel, is dat iedereen bij BO!NK Theater gestimuleerd blijft of blijft raken op welk gebied van totaaltheater dan ook. Mensen zijn nooit uitgespeeld en ook nooit uitgeleerd. Ik vind dat iedereen, crewleden, leerlingen, castleden, vrijwilligers en iedereen die betrokken is met de stichting, het meest belangrijke is.

Wat komt Sven brengen naar BO!NK Theater?

Sven: Zakelijkheid! Objectiviteit door een professionele afstand. Daadkrachtig.  Ik ben iemand die vrij nuchter naar dingen kijkt. Zelf herken ik ook dat ik bepaalde punten vanuit meerdere hoeken kan bekijken. Daarbij probeer ik altijd het belang van de stichting bovenaan te stellen. Vooral waar we als de stichting, de visie, voor staan.

Heb jij een tipje van de sluier, wat de toekomst gaat brengen?

Sven: Ik hoop nog meer stabiliteit en standvastigheid. Op dit moment zijn wij bezig met iets wat ik nog niet helemaal mag verklappen. Maar, denk ik de richting van een nog vastere en nieuwe basis. Houd onze Facebookpagina en website maar goed in de gaten.

We hebben veel vertrouwen in Sven en wensen hem succes met zijn nieuwe functie.

Boink Theater Facebook  Boink Theater Twitter  Boink Theater Youtube  glyph logo May2016 200

button school 01  Boink Theater