Graag stellen wij voor… Rosanne!

Rosanne is sinds 7 december de nieuwe docent voor de bewegingslessen bij de BO!NK Theaterschool. Op dit moment zit zij in haar laatste jaar van de opleiding tot theatermaker aan de HKU. Rosanne zegt zelf: “Ik heb altijd veel gedanst en op mijn opleiding heb ik mijn interesse voor beweging om kunnen zetten in theatermaken”. Nu gaat zij ook deze fascinatie met anderen delen bij BO!NK Theater.

Rosanne Sinds wanneer ken je BO!NK Theater en de  Theaterschool?

 Rosanne: In 2015 heb ik voor het eerst bij BO!NK  Theater les gegeven. Toen liep ik een stage waarbij ik  mimelessen gaf aan alle groepen. Een jaar later ben ik  teruggevraagd en nu ben ik officieel één van de vaste  docenten. 

 Welke rol ga jij op het BO!NK Theaterpodium bekleden?

 Rosanne: Ik zal de opleidingsjaren van de  Theaterschool gaan voorzien van bewegingslessen.  Deze lessen zijn opgebouwd vanuit  mijn fascinatie  voor mime en dans. Met de leerlingen werken we aan  ruimtelijk en lichamelijk bewustzijn. Vanuit een  gezamenlijke basis kunnen we vervolgens scènes gaan  maken. 

 Wat is jouw eerste gevoel?

 Rosanne: Het eerste wat ik dacht toen ik met BO!NK Theater in  aanraking kwam was: "Wat fijn dat kinderen hier bewegingsexpressie  krijgen". Waar ik vroeger musical-, toneel- of danslessen kon volgen,  krijgt hier iedereen de mogelijkheid om zich op ieder vlak te ontwikkelen en hier iets nieuws van te maken. Iedere discipline kan zo optimaal ingezet worden.Veel leerlingen komen hier al van jongs af aan en zijn een soort van familie. Ik hoop dat ik ook een plekje mag gaan vervullen in deze familie.

Wat komt Rosanne brengen naar BO!NK Theater?

Rosanne: Ik hoop het team dat er al is te kunnen versterken. Dit wil ik doen met veel energie, een lach en mijn krullende haar dat soms zijn eigen leven leidt. Ik werk met de mensen die voor me staan, dit betekent dat niemand anders het zo zou kunnen spelen. Ik denk dat het theatermaken en het lesgeven een wisselwerking is. Ik kom inspiratie brengen en hopelijk ga ik met een berg inspiratie naar huis.

Welkom Rosanne! Wij vinden het fijn jou op te nemen in onze theaterfamilie.

Boink Theater Facebook  Boink Theater Twitter  Boink Theater Youtube  glyph logo May2016 200

button school 01  Boink Theater