Trailershoot "Zusjelief"

November 2017 - Traileropname “Zusjelief” in de buitenlucht

Op zondag 26 november was de traileropname voor “Zusjelief”, de nieuwe muziektheatervoorstelling van BO!NK Theaterproducties over de kracht van het loslaten. Voor de producties was het ook een moment van loslaten van oude ideeën. Een nieuwe locatie, een nieuwe insteek voor de trailer en een nieuwe energie.

Om 12:00 uur begonnen de aanwezige cast- en crewleden met een verzorgde lunch bij Landgoed Zonheuvel Hotel & Conferentiecentrum. Na de lunch gingen de castleden één voor één in de grime, ondertussen verkenden de crewleden de bossen rondom het landgoed, zodat de juiste plekken voor de opname werden gevonden. 

Trailer 1 

Trailer 2 Trailer 3

In de bossen koos de crew drie locaties waarbij de trailer volledig tot zijn recht zou komen. Na twee liveverslagen via Facebook werd het tijd om de castleden in volledige grime te aanschouwen. 

 

Tussendoorshot

Gegrimeerd, een fotoshoot en een voorstelrondje verder was het zover voor de “Zusjelief”-castleden om de gekozen locatie te vullen met hun zang en spel voor de trailer. De eerste shot werd geschoten in het openluchttheater. Tussen de buien door leverde dit al mooie beelden en kippenvelmomenten op.

Trailer 4

Trailer 5

 

Hierop volgend werd een shot opgenomen met Tarik, het vriendje van Kristel in “Zusjelief” (gespeeld door Melih). Vanuit daar liep iedereen naar een open vlakte waar met de camera, maar ook met de drone, een volgende shot werd opgenomen. 

Trailer 6

Trailer 7

De open vlakte werd ingewisseld voor een plek waar de familie op spelende wijze samenkomt. Een familie die nog een keer in totaliteit samen geniet van de omgeving en elkaar. Een moment waar alle andere dingen worden losgelaten. 

Trailer 8

Trailer 9

Langzaam kwam de shoot tot een einde! Er werden nog enkele individuele shots opgenomen met Emma, het jongere zusje (gespeeld door Thirze), broer Remco (gespeeld door Jochem), moeder Silvia (gespeeld door Margo), vader Barry (gespeeld door Tom) en tante Pam (gespeeld door Marleen). 

Voordat de zon langzaam werd ingewisseld voor de maan werden nog twee groepsshots opgenomen, zodat het openluchttheater de laatste buitenlocatie werd van de trailershoot.

Teruggekeerd bij Zonheuvel werden nog laatste binnenshots gemaakt van de familie. Mooi, emotioneel en intens. Een perfect en waardig einde van een intensieve dag.

Benieuwd naar de trailer? Houd de website en Facebook goed in de gaten. Binnenkort volgt meer nieuws over “Zusjelief”!


Boink Theater Facebook  Boink Theater Twitter  Boink Theater Youtube  glyph logo May2016 200

button school 01  Boink Theater