Veel theater in juni 2018!

Juni 2018 – BO!NK Theaterschool - Bunnik Fair, eindvoorstellingen Opleidingsjaren 1, 2, 3, Theaterkriebels en het Theaterkoor

Bunnik Fair

De maand juni is een theatrale maand geweest voor BO!NK Theater! Op zaterdag 2 juni stond BO!NK Theater op de Bunnik Fair. Daar verzorgden de leerlingen uit groep 4, samen met de burgermeester en Vincent Bijlo, de opening. De leerlingen speelden dat BO!NK Theater de wisseltrofee voor de beste presentatie, die vorig jaar in de wacht werd gesleept, niet zomaar uit handen wilden geven. Maar dit jaar viel deze eer te beurt aan de brandweermannen van Bunnik. Tijdens de fair was het de allereerste mogelijkheid om je in te schrijven voor het nieuwe theaterseizoen. Ook was de dag gevuld met meerdere optredens van de verschillende opleidingsjaren van BO!NK Theaterschool, een zangworkshop en een voorproefje van het Theaterkoor.

Eindvoorstellingen Opleidingsjaar 1, 2 en 3!

Op zondag 3 juni stonden de leerlingen van de opleidingsjaren 1, 2 en 3 in het Utrechtse ZIMIHC Theater Stefanus met de eindvoorstellingen: Brievenbusblues, Lef en Impro-mania. De leerlingen van opleidingsjaar 1 presenteerden in Brievenbus, een lekker lopende voorstelling waarvoor ze zelf het verhaal hebben bedacht en het script hebben geschreven. De leerlingen van opleidingsjaar 2 lieten zich in de voorstelling Lef van een meer serieuze kant zien. Hoe moeilijk is het is om jezelf te blijven binnen een groep? Dit gegeven leverde intense en, hier en daar, zelfs ontroerende scènes met een mooie boodschap op. Opleidingsjaar 3 kreeg met de voorstelling Impro-mania de lachers op de hand en de handen op elkaar met doldwaze improvisaties die niet onderdeden voor wat we over het algemeen op tv te zien krijgen. En ook in deze voorstelling zag je de professionaliteit van de leerlingen al doorschemeren.

Eindpresentatie "De Theaterkriebels"

De jongste groep, Theaterkriebels, sloot het seizoen af met een dynamische en interactieve sprookjesvoorstelling voor een enthousiast publiek.  

 "Levensweg", Theaterkoorvoorstelling

Op 17 juni, in ZIMIHC Theater Stefanus, sloot het BO!NK Thearerkoor negen maanden van repetities af met de voorstelling Levensweg. Daarin lieten zij bestaande hits anders klinken met verrassende nieuwe Nederlandse teksten. Een enthousiasmerende choreografie zorgde samen voor met de meerstemmigheid voor een plezierige theaterbeleving.

Bunnikfair   Opleidingsjaren  Theaterkriebels Theaterkoor

Bekijk op Facebook nog meer foto's en filmpjes!

 


Boink Theater Facebook  Boink Theater Twitter  Boink Theater Youtube  glyph logo May2016 200

button school 01  Boink Theater