Zonnebrandstof

Poster Zonnebrandstof

ZONNEBRANDSTOF: Drie dagen vol theaterworkshops en een voorstelling
In de laatste week van de zomervakantie geeft de BO!NK Theaterschool uiteenlopende workshops in Bunnik. Onder leiding van drie docenten gaan de kinderen en jongeren mee op reis door diverse disciplines van theater. 

Zo is er voor de allerkleinsten een slapstickworkshop en leer je te spelen met komische timing. Of wat denk je van improviseren bij theatersport? Lekker stampen op Afrikaanse klanken? Stage fighting voor de jongeren? Train je tekstbeleving met tekstbehandeling. Werken met theatermaskers? Uniek Decor en kostuums bedenken en maken? Dit is zo maar een greep uit het aanbod dat wordt aangeboden op woensdag 28 tot en met vrijdag 30 augustus. Alle workshops hebben ook als einddoel: een grote voorstelling met als titel: Zonnebrandstof! op de laatste dag voor publiek.

Wil je meedoen? Dan kun je je nu al inschrijven voor deze drie bomvolle theaterdagen. Uiteraard wordt je ingedeeld in jouw leeftijdscategorie. Let op: doe dit voor maandag 5 augustus!

Alle dagen starten om 10:00 uur en zijn tot 16:00 uur. Op de laatste dag, vrijdag 30 augustus is om 19:00 uur de voorstelling “Zonnebrandstof” voor publiek.

In het kort:
BO!NK Theaterschool: Zonnebrandstofdrie dagen vol met theaterworkshops & een voorstelling
Docenten: Rosanne Geerdes, Levien Reedijk en Claudia van Ede
Leeftijd: 6 tot en met 18 jaar.
Locatie: wordt nog bekend gemaakt, in ieder geval in Bunnik.
Kosten: 125,- euro, inclusief lunch en drinken. 
Inschrijven: stuur een mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin naam deelnemer en de leeftijd. 


Boink Theater Facebook  Boink Theater Twitter  Boink Theater Youtube  glyph logo May2016 200

button school 01  Boink Theater