Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

 

nannybanner

Bruno en Natascha hebben allebei hetzelfde doel voor ogen, namelijk het beste voor hun kinderen. Daarom is het triest dat ze door een vluchtige en gebrekkige communicatie langzaam maar zeker uit elkaar groeien.

Waar eerst sprake was van chemie tussen de zorgeloze grappenmaker en de meer gestructureerde carrièrevrouw, beginnen de al langer aanwezige haarscheurtjes voor Natascha uit te groeien tot een onoverbrugbare kloof. Omdat het Bruno niet echt lukt om als acteur door te breken, moet Natascha extra hard werken om de kost te verdienen. Natascha ergert zich aan de, in haar ogen, onverantwoorde opvoedingsstijl van Bruno en voelt zich vaak, noodgedwongen, de boeman als ze hem en de kinderen tot de orde roept.

Na een uit de hand gelopen kinderfeest is voor haar de grens overschreden en barst de bom. Om haar kinderen uit de foute invloedssfeer van Bruno te halen vraagt ze een scheiding aan. Als de rechter de kinderen aan Natascha toewijst met een karige bezoekregeling voor Bruno, raakt hij in eerste instantie in paniek maar zoekt vervolgens zijn eigen grenzen op. Bruno kan immers niet zonder het contact met zijn kinderen. Wanneer hij verneemt dat Natascha op zoek is naar een huishoudster/kinderoppas ontwaakt de acteur in hem…