Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

BOINK Theater, nooit uitgespeeld!

BO!NK Theater is een overkoepelende stichting ter bevordering van cultuur door het creëren van een toegankelijke en uitdagende totaaltheaterbeleving van twee theaterdisciplines: BO!NK Theaterschool en BO!NK Theaterproducties, beiden vallen onder de Stichting BO!NK Theater. Het werkgebied van de stichting richt zich op Utrecht en haar omgeving. De doelgroep van BO!NK Theater bestaat uit kinderen, jongeren en volwassenen van 4 jaar tot 88 jaar.

Hoe doet BO!NK Theater dat?

De stichting werkt zowel actief, receptief als reflectief. Dat betekent dat we je niet zo maar het toneel opsturen. BO!NK Theater doceert alle disciplines die bij het acteerwerk komen kijken. We letten op het stemgebruik, je lichaamshouding, hoe je je op toneel beweegt, de onderlinge interactie, je zangkunst en hoe je je rol inhoudelijk vorm geeft. Op die manier verlegt BO!NK Theater de grens tussen professionals en amateurs. Maar het allerbelangrijkste is dat iedere leerling, van jong tot oud, heel veel plezier beleven tijdens de cursus en de rollen die hij of zij speelt.

Waarom doet BO!NK Theater dat?

BO!NK Theater wil zoveel mogelijk kinderen, jongeren en volwassen enthousiast maken voor theater en daarmee de totale theaterervaring maximaliseren.

Boink Theater Producties Facebook Boink Theater Producties Twitter Boink Theater Producties Youtube

Boink Theater button school 01