Nanny uit noodzaak, origineel en spontaan.

Nanny uit Noodzaak foto Hedwig van der Drift 800x300

Lovende kritiek over de voorstelling "Nanny uit noodzaak". Lees het hier, maar bekijk ook onderstaande uitingen / recensies (dank aan en recensie door Henk Roozeboom):

Nun Origineel en spontaan 2

Woudenberger speelt

Op Facebook staan ook lovende woorden over de voorstelling "Nanny uit noodzaak". Enkele voorbeelden:

Van een bezoekster met haar dochter: "Wat hebben we genoten! 's avonds thuis de belevingen van dochter nogmaals mogen horen en daardoor het stuk nogmaals beleefd. Vooral Sinterklaas in de voorstelling had grote indruk. Een spugende clown, maar ook dat mevr. Jansen werd gezegd, de meneer in de vrouwen jurk met mama's schoenen aan en de onthulling van de Nanny dat hij een piemel met ballen heeft! Behalve het stuk heb ik genoten van me dochter. Op het puntje van haar stoel, een paar tranen omdat Bruno zijn kinderen niet meer mocht zien en dat is toch zielig tot aan een grote glimlachen bij komische stukjes! BO!NK BEDANKT en ik verheug me al op zaterdag als ik nog een keer kom."

"Wauw, wat een heerlijk verrassende, grappige, mooie en vermakelijke theatervoorstelling is dit! Jonge en oude talenten combineren knap afgestemd spel met schitterend meerstemmige zang. Incl rap en moderne techniek, hoezo amateurtoneel. Superprestatie van het team van BO!NK Theater."

Enkele reacties vanuit het publiek: "ik zat van begin tot aan het eind middenin het verhaal", "Volop vermakelijke humor", "Wat zingen de kinderen prachtig!", "de animaties waren erg top!". "Dit is amateur?"

Like ons en volg ons op Facebook om meer te zien en te lezen over de voorstelling! 

U kunt voor persvragen of andere persgerelateerde onderwerpen contact opnemen met Dirk Bakker, Communicatie, Marketing en PR, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Boink Theater Facebook  Boink Theater Twitter  Boink Theater Youtube  glyph logo May2016 200

button school 01  Boink Theater